Dating Trends

25
April 15, 2009 at 10:48 am  •  Posted in Artikel Semasa, Cinta & Persahabatan by  •  25 Comments

Dating Trends

In the past decade dating has become a national obsession with an ever-growing number of weird and wonderful ways to find true love cropping up. We give you our top 10.

minipolariod013

Speed-dating

The dating trend which gave attention deficient, time-starved lovers the chance to meet a multitude of potential partners in one night by setting up a series of three-minute dates.

Dating Trends

Online dating

Why go out into the real world and meet your true love when you can do it from the comfort of your own home, in your pyjamas and wearing no make up? Surf the web and find your soulmate.

Dating Trends

Matchmakers
Why go out into the real world and meet your true love when you can find someone else to do it for you? A ‘dating specialist’ will match eligible bachelors with eligible bachelorettes.

Dating Trends

MySpace
Not just a good place to find bands, but a good place to find a hot potential date too. Unlike with dating websites, it was free, you got to see lots of pics of the object of your desire and find out if they can write a witty comment. Bargain.

Dating Trends

Facebook
Like MySpace’s more sophisticated older brother but without all those pesky emo kids and technical glitches, Facebook offers the same benefits plus it lets you see who’s dating who and how everyone is connected.

Dating Trends

Dinner in the dark
Tired of people judging you on your physical appearance? Got a thing about eating in public? Then Dinner in the Dark parties may be just for you. They’re held in complete darkness and served by waiters in night-vision goggles. Yum, yum.

Dating Trends

Traffic light parties
Life would be much simpler if you knew straight up if someone was taken or not. At traffic light parties you can advertise your status up front by colour-coding your clothes. Red means ‘taken’, green is ‘single’ while yellow is a bit more ambiguous.

Dating Trends

Gallery dating
For single culture vultures, gallery dating gives you the chance to take in an exhibition while checking out any hot potential love interests.

Bring a single friend parties
The idea’s very simple – everyone has to bring a single pal of the opposite sex. That’s it! No Name badges, no time limits on how long you can talk for, plus you get the support of a buddy.

Source: Daily Mirror UK

Tags: ,

25 Comments

  1. mohd sedek / April 26, 2009 at 11:34 pm /

    facebook generation

    i vote for the facebook.. we can called all youth especially university and secondary school have their own profile in facebook, myspace, twitter etc.. “facebook generation” this is what we called.. first it just social networking adding school friends(via adding them we not to worry bout being miss to wish birthday) but it can be addicted..expand network with our friend friend and make relationship with the gurl and find new friend who have same interest…it cool..

  2. nanie / April 27, 2009 at 6:29 pm /

    Di mana anda bertemu dengan pasangan anda? Jom kongsi! dan jangan lupa terus layari laman web 3R ni!

  3. syAhid / June 15, 2009 at 4:30 pm /

    saya bertemu gan aweks sy dlm facebook..lpas hmpir 1bln berkenalan,baru kiteorg couple….

  4. HidzJ / June 28, 2009 at 10:19 pm /

    In this two months, I been dating with 4 new guys. What I can say is juggling a guy was very easy…But be careful, there’s more harm than good. Instead of crying for one, maybe it will end up crying for four instead. Anyway am just having what we called ‘life experiences’ so far (after a long thought), i dun really like it. Now time to change back to be a normal sweet girl :D

  5. Hidz J / June 28, 2009 at 10:21 pm /

    Oh yea..by dating i mean “date in real life’ not on internet ;) thanks

  6. izyan syafiqah / July 13, 2009 at 11:01 am /

    saya baru kenal kwn kat facebook ,dalam 1 bln kiteowg couple ……tpi saya x tahu mcm mana nk jumpe dye

  7. specky / July 18, 2009 at 5:16 pm /

    to me social web like fs,myspc…etc is not a suitable place to find bf/gf
    its tooo…risk lor, he/she can lie, n u will never know bout it

  8. sweet85 / July 20, 2009 at 7:09 pm /

    sy knal ngn bf sy kat fs..2 bln kami knal pastu couple n msuk bln yg ke-3 br jumpa n sampai sekarang..

  9. kikin / July 30, 2009 at 11:34 pm /

    pastikan kte ta tertipu atau mudah percaya dgn seseorang yg baru kte knal.
    sntiasa berwaspada pd sekeliling kte.

  10. wiwinthomel / August 11, 2009 at 10:28 am /

    wah x sangke laki pn minat tgk 3r ehh???
    aku nyer trend dating lak laen sket..
    1st time dating ngn bf aku,aku dating siap bwk ank aku..
    bf aku lak ske ngn dak kcik,
    kte g tgk wayang sesame..
    maen game sesame..
    karaoke sesame…
    aku dulu same tmpt kije ngn dia,
    ari2 g kije nmpk muke dia,kitorg start as frenz
    then dia slalu de biler aku prlukn seseorg utk meluahkn mslh aku..
    on my birthday dia hdiahkn aku hp n cm pelik coz kitowg bwu kwn tp dia dh bg hadiah
    yg mahal kt aku…
    x lame 2 die mntk kapel ngn aku..kitorg sgt profesional mse kije smpaikn staf2 kt sne xtau aku kapel ngn dia,just kwn baek aku sowg je yg tau..mmg best giler kapel kt tmpt kije..ari2 g kije nmpk muke die lehh wt aku epi n always t’snyum..
    kowg pnah x kapel ngn kwn ofis kowg or kwn2 tmpt kije kowg?citer arr cket

  11. wiwinthomel / August 11, 2009 at 10:30 am /

    salah2 kwn2 ofis or kwn2 study korg..

  12. ryn hannicomma / August 14, 2009 at 9:13 pm /

    sweet nye..wiwinthome…

  13. ila / August 15, 2009 at 1:39 am /

    hmmmm .. kinda agree with specky .. tp beleive it or not my uncle n my coz dah pun berkahwin masing2 jmpe wife masing2 thru social network.. but dalam kes yg berbeza , my fren kena tipu .. teruk gile…hilang 25k kat that girl .. thus,smua nye bergantung kepada takdir kita .. takleh nk ckp tak elok jgk cuz ada yg berjaya but ada jgk yg tidak ..

  14. mynn / August 17, 2009 at 11:33 am /

    mmg ada risikonye jika berkenalan melalui internet ni. but then again..it all depends on how far someone can trust another person through the social networkingnye websites. ada yang betul2 jujur dan ikhlas. dan ada juga yang nak menipuuu je. yang mana bernasib baik macam sweet85 tu bagus lah :) tapi macam yang ila katakan, ada juga yang tidak bernasib baik kan?

  15. wiwinthomel / August 17, 2009 at 12:11 pm /

    thx ryn hannicomma 4 da comment,ermm kau xde pnglman nk d’kongsi ngn kitorg ker?

  16. sunyi. / September 7, 2009 at 4:47 pm /

    psl myspace la abeh rosak hubungn cinte sy….
    mmg menyesal smpi skg….
    gurl smue xleh harap!
    suckx!

  17. nadya / September 7, 2009 at 5:37 pm /

    knalan d ms,fs memg x menjmin ape2…bak kte stgah owg klu jauh mang seng psgan 2 tok curang..tol x??

  18. chocolate lovers / September 7, 2009 at 9:48 pm /

    humm.. bout 6 months ago.. i tman mmbe i g jmmg.. then.. jmpe cowank mmat ney.. mmbe2 dy gk lor.. mke dy cwit cgt.. humm.. mse 2 x knal gn dy cgt lor.. i igt mke dy pown coze pna 1 mse 2 dy nk knal gn i n i jret kt dy.. “bodoh ea??” n i can’t 4get bout it.. hik3.. bout 1 year later.. i follow my mmbe (gurl) g jmmg.. n mse 2 jmpe gn mmat 2.. i ase bengang cgt coze da uat dy cm uh.. then.. i nk mnx maf at dy.. tp x taw cm ane.. kbetuln.. mmbe i yg gurl 2 add mmat ney at ms.. n mse 2 lor i knal gn dy.. n after 6 months ktowank knal.. ktowank epy jup.. till 2day.. it was n unforgettable memories..

  19. AsAp!!! / October 23, 2009 at 8:53 pm /

    chocolate lover….u 2lis manyak talak paham maa….

  20. RyuZaKi / October 23, 2009 at 11:34 pm /

    i have a formal friends then i make one event that make intresting friendship to us,
    “couple contract” agreement said juz couple for one year,in that time so manythings happen,from normal feeling born a care feeling to each other,hehe juz kidding(but its true story)

  21. AsAp!!! / October 24, 2009 at 12:34 am /

    ‘couple contract’??
    so how bout ur agreement now?

  22. anis / October 27, 2009 at 9:16 am /

    aku knl ngn bf ak skrg ni pn dgn ym…alhamdulillah skrg ni nk msuk sthun ktowg couple…

  23. butterfly / December 1, 2009 at 10:55 pm /

    baguslah da der yang jpa yang sesuai knl kat mane..fb ker frezter ker..myspace ker..yang penting kena dgn jiwa kita…n baik..
    sy de gak jpa2 kwan2 kat tagged…n kuar date…tapi hampeh…n menakut der gak..

  24. YEllow girlz / May 8, 2010 at 8:55 pm /

    saya telah berkenalan dengan seorang jejaka di dlm FB….selama 4 minggu
    dan telah berakhir tanpa kata putus hari jejaka itu……
    kerana jejaka itu seperti tidak mengambil kisah tentang hubungan kami lagi………..
    saya sangat menyesal bertemu dengan jejaka seperti itu…..yang tidak tahu menjaga hati seorang wanita.
    walau bagai manapun…….saya masih menunggu jejaka itu menghubungi saya…………
    then saya berhasrat untuk menyakiti hati jejaka itu…………………
    i hate him………..
    :-P

  25. insanbaik / March 2, 2012 at 5:25 pm /

    My friend, he met a girl in fb sewaktu main game poker..
    Dalam sebulan kenal, sama2 suka, jatuh cinta dan bercouple. Now the relationship is almost 5 months, but they never meet each other until today..they only contact through fon and fb saja.Pernah my friend nk berputus asa, coz setiap kali buat date nak jumpa, this girl sentiasa tak dpt dtg.. susah nak jumpa…her reason.. she is in a complicated situation to meet each other.
    One day, a married couple came and met my friend. The wife, declared that she was “the girl’s” cousin…my friend jadi seronok dan semangat kembali..but yg peliknya, the girl tak turn up pun, only the cousin,reason she couldnt come is still sama, susah nk dtg jumpa coz “complicated situation; and my friend terima ..kononnya memahami tapi kesiannya saya tgk he still hoping yang dia dpt jumpa the girl tu ..until sekarang, he still insists to trust on the girl..because he said he follow the heart..but until now..dia msh belum dpt berjumpa that girl..only meeting her couple cousin, yg pada pndangan saya they are suspicious and ambigous..
    Puas saya nasihat dan minta my friend tu berhati2..tp kerana cinta dan suka, hati tetap percaya.From the story, my opinions.. terlalu risiko dan bahayanya kenalan di laman sosial ni..perlu betul2 berhati2.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>